HANGO STRONG SINAPPI AINEKSET

Ainekset: Vesi, sinappijauhe, glukoosifruktoosisiirappi, sokeri, suola (1,2 %), etikkahappo, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), mausteita (korianteri, mustapippuri) ja säilöntäaine (E211).

HANGON PRIMA GOURMET LUOMUSINAPPI AINEKSET

Ainekset: Vesi, luomusinappijauhe, luomuvalkoviinietikka, luomusokeri, suola, luomukasviöljy (rapsi), vahamaissitärkkelys, luomusitruunamehutiiviste, sakeuttamisaine (guarkumi), luomumausteet (korianteri, kurkuma).

Tuotetiedot

Hango Sinappia on valmistettu saman reseptin mukaan 1800-luvun loppupuolelta asti. Edelleen se nojautuu siihen vanhaan reseptiin, mutta sitä on hieman säädetty vastaamaan nykypäivää, joten perinnettä siis on...

Se oli mukana purjelaivakaudella mausteena ja lääkkeenä ja sen uskottiin parantavan mm.ruuansulatusvaivoja ja kihtiä. Kerrotaan että viikingit olisivat tuoneet sinapin Pohjolaan ja Suomeen. Suomessa tiedetään että purjelaiva Bromarfin keittiössä sitä oli tarjolla 1800-luvun lopulla.

Valmistus on nykyään teollinen ja laadukas. Meillä on tarvittavat sertifioinnit ja tuotetiedot, jotta se täyttäisi kaikki tarvittavat vaatimukset. Hango Sinappi on tehty korkealuokkaisista raaka-aineista vanhan reseptin mukaan ja siitä ei tingitä.

Hango Strong sinappi on saanut rinnalleen luomuversion, Hango Priman, joka makunsa puolesta on enemmän dijon -tyyppinen. Se on omiaan tukemaan uusia trendejä keittiössä, jossa mm. Välimeren keittiö vaatii erilaisen sinapin tuekseen. kts. reseptiosio erikseen.