Makkarakastike

Makkarakastike Hango Classic

talon oma resepti

  • 1 lenkkimakkara
  • 1 keltainen sipuli, valkosipulinkynsi ja paistinrasvaa.
  • 1 dl vettä ja 2 dl kermaa
  • 2 rkl vehnäjauhoja, ½ lihaliemikuuto
  • Hango sinappia 2 rkl
  • 1 rkl tomaattipyreetä, mustapippuria ja suolaa.

Pilko sipuli hienoksi ja ruskista rasvassa kullanruskeaksi ja lisää puristettu valkosipuli lopuksi pannuun. Pidä sipulisekoitus sivussa. Poista kuoret lenkkimakkarasta. Leikkaa makkara paloiksi ja ruskista ne rasvassa paistinpannussa hetken. Lisää jauhot ja ruskista edelleen hetken. Siirrä makkara kasariin. Lisää (sekoittaen) vesi ja kerma sekä lihaliemikuutio, sipulisekoitus, Hango sinappi että mausteet. Kiehauta sekoittaen pienellä lämmölla 5 min.

Tarjoillaan keitettyjen perunoiden, herkkukurkun, puolukkahillon ja ruisleivän kera.

Mausta sopivasti Hango sinapilla - nauti!